torsdag den 22. december 2011

Hvad synes I?Hej Søde læsere.

Det ville gøre os rigtig glade, hvis I gad at svare på spørgsmålet ovenover el. skrive i en kommentar nedenunder, hvis I har nogle idéer til hvad I vil have mere af på bloggen el. nogle tips til hvad vi kan gøre for at bloggen bliver endnu bedre! (Sorry for den meget Meget lange sætning). 

God ferie til jer alle.

xx

Thit

4 kommentarer:

 1. Amazing pics dear!
  Cuuuuuute blog!
  Following! Follow back? <3

  SvarSlet
 2. Hmm... Altså jeg synes jo allerede, at I har en super fed blog i forvejen. Og jeg elsker jeres dagens outfit's, som dem kunne der da godt være nogle flere af - hvis I har tid og lyst. Men ellers personlige billeder - og ja, bare noget der beskriver JER, som man får et egentligt billede af, hvem I er. Men I gør det jo rigtig godt i forvejen!

  P.S. Jeg håber, at det er okay, at jeg bruger den samme skrift på min header, som I gør? En af jer fortalte mig nemlig hvordan man fik fat på skriften, så jeg håber virkelig, at det er okay for jer. Ellers må I sige til!

  Hugs ♥

  SvarSlet
 3. Hej Pernille :-)
  Tak fordi du har taget dig tid til lige at smide en kommentar ind! - Og det er helt okay at du bruger den samme skrift. Det er fedt at du også godt kan lide den. ;-)
  God jul.
  xx
  Thit

  SvarSlet
 4. Hej, tak for kommentaren på min/Kiras blog, har nu kigget på jeres og er blevet fast læser. Glæder mig til at læse mere fra jer!:D

  //Lisa
  once-upon-a-cheese.blogspot.com

  SvarSlet