lørdag den 25. februar 2012

Blogawards..

Hej Søde Læsere.

Vi har jo været så heldig at få hele 3 blogawards af MieCecilie & Mia. Det er vi selvfølgelig rigtig taknemmelige for. Her er så de 5 blogawards vi har givet videre til 5 andre blogge!

Den første blogaward har vi valgt at give til Clara, som står bag bloggen Aujourd'hui. Vi har valgt netop hendes blog, fordi vi synes at bloggen er enormt flot og indeholder mange smukke billeder. Den er samtidig også meget personlig. Vi opfodre jer til at smutte forbi Claras super fine blog! Link!

Vi har valgt at give den næste blogaward til en pige der hedder Winnie & som har bloggen E F T E R K L A N G. Bloggen har enormt flotte & meget specielle billeder. Bloggen indeholder meget lidt tekst, men indeholder dog flotte store billeder, som også gør at bloggen er personlig.
Smut meget gerne forbi Winnies blog. Link!

Denne blog hedder Mode Revisited & den har vi også valgt at give en blogaward. Som navnet siger, har den noget mere med mode at gøre, i forhold til de andre blogge vi har valgt, som meget også bare er billeder. Vi synes begge at bloggen var enormt fin & bestemt fortjente mere end under 100 faste læsere. (Det synes vi i øvrigt at de alle gør!) Men tag gerne et smut forbi bloggen! Link!

Hvis I har fulgt vores blog i længere tid, kan I sikkert godt huske Julie Hansens blog fra bloganbefalingerne. Men hun har også denne fine lille fotoblog, ved siden af hendes anden. Bloggen hedder Julie Hansens Photography. Billederne er super smukke & meget varierede. Kan helt klart anbefale at smutte forbi denne blog også. Link!

Den sidste blogaward har vi valgt at give til Maria, der står bag bloggen No Brown Eyes.
Bloggen består af en del tekst og billeder i massevis. Bloggen er enormt personlig, noget vi begge to godt kan lide. Udover billeder, deler Maria også 'song of the day', som også er meget fint.
Smut meget gerne forbi hendes blog også! LINK.

Knus 

Thit & Emma

I ØVRIGT TUSIND TAK FORDI I ALLE FØLGER MED. NU ER VORES BLOG SNART OPPE PÅ 100 FASTE LÆSERE!TAK!!! 

2 kommentarer:

  1. Tak for de søde ord og blogawarden, piger! :)

    SvarSlet
  2. Rigtig cool billeder og fed blog! Tillykke med de mange læsere!
    Skal vi følges?

    www.intothatblog.dk

    SvarSlet